top of page
Search
Writer's pictureΚυριμλίδης Δ.Βασίλειος

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ uPVC.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ALU / uPVC. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ και εγγυημένη ποιοτική εργασία! Πιστοποιημένη ποιότητα και αξία στα χρήματα σας!

Κουφώματα uPVC εισαγωγής; Εμείς λέμε ΟΧΙ ! Με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια λέμε ΟΧΙ σε φθηνά, χαμηλής ποιότητας, εισαγόμενα κουφώματα. Κουφώματα εισαγόμενα έτοιμα, από γειτονικές χώρες, μαστίζουν την αγορά εδώ και χρόνια, καταστρέφοντας την τοπική οικονομία και όλοι γίναμε "μάστορες"... Αυτά ως προϊόν, είναι ελεύθερα προς πώληση, όμως ο πωλητής οφείλει να ενημερώσει λεπτομερώς και σωστά τον πιθανό πελάτη για το προϊόν και την προέλευση αυτού, πριν αυτός αποφασίσει σχετικά με την αγορά του ή ΟΧΙ ! Αν μοναδικό κριτήριο είναι η χαμηλότερη τιμή, χωρίς προσοχή σε τεχνικές λεπτομέρειες ποιότητας, συχνά καταλήγει ο πελάτης σε μια επιλογή που τελικά μετανιώνει...(Το φθηνό θα βγει πολύ ακριβό τελικα) Πρέπει υποχρεωτικά, να διατίθενται στον αγοραστή όλα τα σχετικά με την ποιότητα κατασκευής και τοποθέτησης του κουφώματος έγγραφα, καθώς και η γραπτή εγγύηση του προϊόντος! Λοιπόν; Εντελώς απροστάτευτοι αγνοώντας τα δικαιώματα σας ως πελάτες ή επιλέγετε προσεκτικά; Προτιμήστε προϊόντα που κατασκευάζονται στον τόπο μας, για τα οποία τηρείται η διαδικασία CE! Βρείτε μια σωστά οργανωμένη επιχείρηση κοντά σας και ενημερωθείτε κατάλληλα! ΝΑΙ, υπάρχουν πολλές! Τα χρήματα σας έτσι μένουν στην τοπική αγορά και επιστρέφουν τελικά σε εσάς! Δίνετε εργασία σε ανθρώπους με οικογένειες και υποχρεώσεις, με σωστές αμοιβές και όχι μισθούς πείνας.

Σχεδιάζοντας καθημερινά την επιχειρησιακή μας δράση, είμαστε εδώ έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε σας ανάγκη, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις νέες συνθήκες.

ALUTRUST. Γρήγορα, σωστά και υπεύθυνα, πάντα κοντά σας!

Με εκτίμηση,

Κυριμλίδης Βασίλειος - Alutrust Windows.


99 views0 comments

Comments


bottom of page