Χρωματολόγιο

 

Για το χρώμα των κουφωμάτων, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε απεριόριστες χρωματικές προτάσεις. Μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε χρώμα από τα ειδικά χρωματολόγια μας, με βαμμένα δείγματα αλουμινίου. Όλες οι βαφές είναι ηλεκτροστατικές (Ral, Polydrox, Ειδικές και Βαφές Ξύλου).

 

Μπορείτε (πατώντας εδώ), να δείτε τη ΝΕΑ συλλογή ειδικών χρωμάτων από τη NEOKEM:http://neokem.eu/el/%CF%87%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1/

 

Παρακάτω παρουσιάζουμε ενδεικτικά και διάφορα άλλα χρώματα, τα οποία όμως έχουν απόκλιση από τα πραγματικά. Δεν χρησιμεύουν για την οριστική επιλογή του χρώματος καθώς έχουν δημιουργηθεί κατά προσέγγιση σε υπολογιστή και η απεικόνιση τους διαφέρει από οθόνη σε οθόνη.

image7.png
SALAMANDER PVC WINDOWS
Συστήματα Αλουμινίου, Κουφώματα αλουμινίου, παράθυρα, πόρτες, παντζούρια, ρολά, σήτες, κουφώματα PVC, κουφώματα Θεσσαλονίκη, alutrust, alumil

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

..ορίζουμε την ποιότητα

στα κουφώματα ALU / uPVC®

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Τηλ.έδρας : 2310614220
Κινητο       : 6944479765

email: kirimlis@otenet.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ

© 2020 by ALUTRUST Συστήματα Κουφωμάτων ALU /uPVC, Θεσσαλονίκη. Supported by FOX creative. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ-ΔΙΩΚΕΤΑΙ η αντιγραφή-αναδημοσίευση κειμένων ή φωτογραφιών.