top of page
Search
  • Writer's pictureΚυριμλίδης Δ.Βασίλειος

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ & ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ κατά την περίοδο με SARS CoV2.

Είναι πολύ σημαντικό για την προστασία της υγείας όλων μας, να τηρήσουμε απαρέγκλιτα τους κανόνες αυτοπεριορισμού και ατομικής υγιεινής για να πορευτούμε με ασφάλεια και την επόμενη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο.


Στην ALUTRUST με αίσθημα ευθύνης ως επιχείρηση και σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. λάβαμε από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας των εργαζομένων, επισκεπτών, πελατών, και συνεργατών μας.

Πιο συγκεκριμένα: Έχουμε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό (Δεύτερη δόση) και προγραμματίζουμε το συντομότερο, τον επόμενο εμβολιασμό μας (Τρίτη δόση).

Απολυμαίνουμε τακτικά τις εγκαταστάσεις μας και διαθέτουμε απολυμαντικά υγρά, γάντια, προστατευτικά σακουλάκια για παπούτσια και μάσκες (όλα μιας χρήσης), για το προσωπικό μας και τους επισκέπτες ή πελάτες.

Όσον αφορά εξοπλισμό σταθερό, φορητό και οχήματα, φροντίζουμε να καθαρίζονται συχνά και απολυμαίνονται σχολαστικά με ειδικό χημικό διάλυμα πιστοποιημένο για την αντιβακτηριδιακή και αντιμικροβιακή του δράση.


Για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων μας, παρακαλούμε πολύ τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2310 614220 για τον προγραμματισμό ραντεβού. Επισκέψεις μόνο προσκομίζοντας τα σχετικά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή Rapid test σύμφωνα με νέα πρόσφατα μέτρα.

Καλό είναι να αποφεύγονται περιττές μετακινήσεις.

Ανυπομονούμε κι εμείς όπως όλοι, να μπούμε το συντομότερο σε μια πιο φυσιολογική κατάσταση ζωής και εργασίας. Μέχρι τότε υπομονή!


22 views0 comments
bottom of page