top of page
Search
  • Writer's pictureΚυριμλίδης Δ.Βασίλειος

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ / ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ή ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ – ΡΟΛΑ – ΣΙΤΕΣ.



Με πολυετή Γνώση και Πείρα: Γρήγορα, Σωστά και Υπεύθυνα, πάντα κοντά σας! Τηρούνται πάντα κανόνες καθαριότητας του χώρου σας αλλά και για SARS CoV2, συμφώνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. για την ασφάλεια της υγείας όλων μας.

Είναι σημαντική, απαραίτητη και βοηθά πολύ και η δίκη σας φιλοξενία, ευγένεια, καλοσύνη και κατανόηση! Η αγένεια, νευρική και κακή συχνά πονηρή, συμπεριφορά κάποιων, οι "Κουτοπονηριές" και "εξυπνάδες" τους μας απογοητεύουν, δεν ενθαρρύνονται και δεν βοηθούν κανένα. Όλα γίνονται με κόπο και θυσίες. Δεν χωρά υποκρισία και ψέμα στην ALUTRUST. Στόχος η ικανοποίηση και το χαμόγελο όλων μας.

Άλλο σημαίνει διαφωνώ με κάτι ή κάποιον και άλλο είμαι αγενής. Κανένας δεν μπορεί να μειώσει την εργασία ενός επαγγελματία, κρίνοντας μόνο από τη θέση του δικού του οικονομικού συμφέροντος. Όταν σέβεσαι τον απέναντι σου, πάντα υπάρχει λύση σε κάθε προβληματισμό!

Ο οξύς και κακώς υπαρκτός, συχνά αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ ομοειδών επιχειρήσεων, οδηγεί πολλούς σε λάθος μονοπάτια παροχής προϊόντων και υπηρεσιών.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

39 views0 comments
bottom of page