top of page

Ανοιγόμενα Συστήματα , Κουφώματα Αλουμινίου ALU ή  Κουφώματα Συνθετικά PVC.

 

Προσφέρουν μόνωση, ασφάλεια και υψηλή αισθητική. Κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά. Τοποθετούνται σε μονοκατοικίες, κτίρια και πολυκατοικίες. Προσφέρονται σε απλές σειρές, αλλά και σε θερμομονωτικές εκδόσεις.

 

Χαρακτηρίζονται από:

 

• τις απεριόριστες εφαρμογές και τυπολογίες,

• τις κατάλληλες λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση,

• το πλήθος των διαθέσιμων αξεσουάρ,

• το ότι δέχονται τζάμια (μονά, διπλά, τριπλά), παντζούρια και ρολά

Alumil S67 SMARTIA

Νέο σύστημα S67 ανοιγόμενων θερμομονωτικών κουφωμάτων αυστηρών προδιαγραφών,με μοντέρνα γραμμή και κυρία χαρακτηριστικά τους υψηλούς συντελεστές θερμομόνωσης,υδατοστεγάνωσης αλλά και αντίστασης στην ανεμοπίεση. Ελαχιστοποίηση εμφανούς φύλλου.

Κατασκευαστική δυνατότητα σε δυο τύπους: STANDARD Uf=1,9-2,6 W/m2k και ADVANCED Uf=1,5-2,2 W/m2k .Δυνατότητα τοποθέτησης υαλοπίνακα έως 58mm και συνολικό βάρος έως 180kg.

Στεγάνωση τριών επιπέδων με EPDM ελαστικά με υψηλό επίπεδο υδατοστεγάνωσης κ.α.

Alumil Μ11500 Alutherm Super Plus SMARTIA

Η Μ 11500 Alutherm Super Plus είναι η κορυφαία και πιο προηγμένη σειρά θερμομονωτικών κουφωμάτων. Ανταποκρίνεται στην ανώτατη κλάση ευρωπαϊκών προδιαγραφών ως προς τη θερμομόνωση, την ηχομόνωση και την ανεμο – υδατοστεγανότητα, με τρία επίπεδα σφράγισης και τριπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες (Low E) Saint Gobain κερδίζει υψηλά ενεργειακά οφέλη με την πιστοποίηση τoυ γερμανικού ινστιτούτου IFT Rosenheim.

Alumil Μ20000 Apollo Alutherm & 20500 Apollo COMFORT

Το υψηλό επίπεδο ασφάλειας είναι το χαρακτηριστικό της σειράς Μ 20000 Apollo Alutherm η οποία διατίθεται και σε απλή έκδοση (M 20500 Apollo). Το σύστημα ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις για ασφάλεια, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο ατσάλινο μηχανισμό που διασφαλίζει περιμετρικό κλείδωμα του κουφώματος σε πολλά σημεία. Ο σχεδιασμός της σειράς είναι εξολοκλήρου βασισμένος στην εφαρμοσμένη και πιστοποιημένη τεχνολογία της M 11000 Alutherm Plus. Διατίθεται δοκιμασμένα στην αγορά, για χρονικό διάστημα  πλέον της δεκαετίας.

Κουφώματα Συνθετικά PVC / SCHÜCO Corona CT 70 Rondo (uPVC)

 Με τα μοναδικά κουφώματα SCHÜCO Corona CT 70, και το καμπύλο περίγραμμα Softform του φύλλου Rondo μειώνει οπτικά τα εμφανή πλάτη όψης των έτσι κι αλλιώς λεπτών διατομών. Τα μόλις εμφανή παρεμβύσματα στεγανοποίησης καθώς και η βαθιά θέση τοποθέτησης της υάλωσης τονίζουν ιδιαίτερα τη μορφή του φύλλου.
Η καινοτόμος τεχνολογία με 5 θαλάμους μόνωσης και βάθος κάσας 70 mm φροντίζουν για εξαιρετική θερμομόνωση. Τα δύο περιμετρικά επίπεδα στεγάνωσης και η βαθιά θέση των υαλοπινάκων φροντίζουν επιπλέον για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Συνάμα υψηλής ποιότητας μονωτικός υαλοπίνακας, 
(Low E) Saint Gobain, ελαχιστοποιεί τη θερμική διαπερατότητα. 

 Στιβαρές διατομές χάλυβα με αντιδιαβρωτική προστασία στην κάσα και στο φύλλο του κουφώματος φροντίζουν για σταθερότητα, ασφαλή λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η μειωμένη μάλιστα κατανάλωση ενέργειας, οι χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2 και η πλήρη ανακυκλωσιμότητα είναι στοιχεία ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον.

Κουφώματα Συνθετικά PVC / SCHÜCO Living 82 MD (uPVC)

Με τα κορυφαία κουφώματα SCHÜCO LivIng 82 MD, αποκτάτε την καλύτερη ποιότητα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Έτσι έχουν ενσωματωθεί σ’ αυτά, υψηλής αξίας EPDM παρεμβύσματα. Το EPDM είναι ένα μονωτικό υλικό ειδικής κατηγορίας και χάρις στις εξαιρετικές ιδιότητες του,  χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς.

Η εξοικονόμηση Ενέργειας με Schüco LivIng γίνεται εύκολη με :

Εξατομικευμένες επιλογές για μονωτική και λειτουργική υάλωση με πάχος από 24 mm έως 52 mm.

Σύστημα προφίλ 7 θαλάμων με εξαιρετικές μονωτικές ιδιότητες για συντελεστές Uf έως και 1,0 W/(m²K) ή 0,96 W/(m²K).

Τρία επίπεδα στεγάνωσης EPDM προσφέρουν ιδανική προστασία έναντι του αέρα, της βροχής και του ήχου.

Λεπτά πλάτη διατομών για μέγιστη φωτοπερατότητα και υψηλό ηλιακό ενεργειακό κέρδος.

Η γεωμετρία φύλλου "Classic" με τις καθαρές γραμμές πληροί τις απαιτήσεις μοντέρνας αρχιτεκτονικής.

H κορυφαία επιλογή στα uPVC κουφώματα SCHÜCO . 

Κουφώματα Συνθετικά PVC / SALAMANDER Streamline 76 (uPVC)

Η SALAMANDER Streamline SL 76 είναι η ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να κάνει το σπίτι του ένα μοναδικό αριστούργημα. Μια ποικιλία από γεωμετρικά προφίλ που διατίθενται για την επιλογή ακόμη και του πιο απαιτητικού κατασκευαστή. Διασφαλίζει επίσης αυξημένη άνεση και σημαντικά μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας με σύστημα 5 θαλάμων, βάθος κατασκευής 76 χιλιοστών, δύο επίπεδα σφράγισης και  διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες (Low E) Saint Gobain . Το Streamline SL 76 υπόσχεται βέλτιστη θερμoηχομόνωση και υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

Κουφώματα Συνθετικά PVC / SALAMANDER Bluevolution 92 (uPVC)

Το σύστημα προφίλ SALAMANDER BluEvolution 92 προσανατολίζεται στο μέλλον, διαθέτει τεχνολογία αιχμής και σύγχρονη, ρεαλιστική σχεδίαση. Είναι η νέα γενιά προφίλ παγκόσμιας κλάσης. Το βελτιστοποιημένο προφίλ 6 θαλάμων με βάθος κατασκευής 92 χιλιοστών παρέχει ανώτερη θερμομόνωση και εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Σε συνδυασμό με το πλάτος μόλις 118 χιλιοστά , τρία επίπεδα σφράγισης και τριπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες (Low E) Saint Gobain κερδίζει υψηλά ενεργειακά οφέλη. Διαθέτει περιβαλλοντική βιωσιμότητα και είναι 100% ανακυκλώσιμο. H κορυφαία επιλογή στα uPVC κουφώματα Salamander. 

Alumil M9400 Softline & Wood effect COMFORT

Οι μαλακές, καμπύλες γραμμές στο σχεδιασμό αποτελούν το χαρακτηριστικό του συστήματος M 9400 Softline. Όσοι προτιμούν την αισθητική του ξύλου, επιλέγουν επιπλέον την έκδοση Wood Effects, στο χρώμα του ξύλου. Το σύστημα αυτό είναι πιστοποιημένο από το διεθνούς φήμης γερμανικό ινστιτούτο Rosenheim όσον αφορά τη στεγάνωση.

Alumil Μ20650

Το Μ20650 αποτελεί την οικονομικότερη πρόταση ανοιγόμενου θερμομονωτικού συστήματος. Η κάσα είναι σχεδιασμένη να καλύπτει εξ ολοκλήρου το φύλλο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν εμφανείς αρμοί εξωτερικά του κουφώματος. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στο πηχάκι διπλής διέλασης από PVC υψηλής αντοχής, που εμποδίζει τη μεταφορά θερμότητας από και προς τον εξωτερικό χώρο.

Alumil M23000 Forestal SMARTIA

Η M 23000 Forestal αποτελεί μία εξειδικευμένη πρόταση της ALUMIL στα θερμομονωτικά ανοιγόμενα κουφώματα, η οποία συνδυάζει αρμονικά το αλουμίνιο με το ξύλο παρέχοντας ποιότητα, αισθητική, ασφάλεια και θερμομόνωση. Η σειρά αυτή είναι ιδανική για πολυτελείς κατασκευές.

Elios Wood EU76 PVC-LEGNO - ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΕΡΟΣ / ALU ή PVC ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩ ΜΕΡΟΣ.

Η EU76 PVC-LEGNO  αποτελεί μία κορυφαία πρόταση της Ιταλικής ELIOSWOOD στα θερμομονωτικά ανοιγόμενα κουφώματα, η οποία συνδυάζει τέλεια το uPVC με το ξύλο παρέχοντας αντοχή,ποιότητα, αισθητική, ασφάλεια και θερμομόνωση. Ιδανική για πολυτελείς κατασκευές.

Please reload

Let's Connect

500 Terry Francois St. San Francisco, CA 94158

123-456-7890

Thanks for submitting!

bottom of page