Υπηρεσίες

Στην ALUTRUST, μετά από χρόνια παρουσίας στο χώρο του αλουμινίου, έχουμε αποκτήσει την κατάλληλη γνώση και εμπειρία που απαιτείται. Έτσι κατασκευάζουμε αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε όλες τις σειρές της ALUMIL, σε οποιονδήποτε επιθυμητό χρωματισμό και για κάθε είδους εφαρμογές.

 

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας ,είναι ότι η επαφή γίνεται απ’ ευθείας με τον άνθρωπο που κατασκευάζει τα κουφώματα και είναι υπεύθυνος για κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Από την μελέτη,την κατασκευή και τοποθέτηση, την αντικατάσταση, αλλά και την τεχνική υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση του έργου. Πάντα κοντά σας!

Μελέτη

Η σωστή μελέτη της παραγγελίας σας είναι βασική προϋπόθεση για μια καλή συνεργασία γι’ αυτό και στην ALUTRUST φροντίζουμε από την αρχή ώστε ο πελάτης να είναι ενήμερος για το τελικό κόστος της κατασκευής, το χρόνο παράδοσης του έργου και φυσικά τα απαραίτητα πιστοποιητικά εγγυήσεων που θα συνοδεύουν τα παραγόμενα προϊόντα.

 

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας και την εξειδίκευση μας, μπορούμε να σας προτείνουμε τις λύσεις που ανταποκρίνονται κατάλληλα στις δομικές απαιτήσεις του χώρου σας, καθοδηγώντας σας στην επιλογή του ιδανικού κουφώματος βάση των αναγκών σας.

 

Η πρόταση μας αφορά τον τύπο και το υλικό των κουφωμάτων τα οποία διακρίνονται σε ανοιγόμενα ή συρόμενα, συμβατικά ή θερμοδιακοπτόμενα, ρολά ή παντζούρια,Αλουμινίου(ALU) ή Συνθετικά (uPVC).

Αντικατάσταση

Η ALUTRUST αναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων (ξύλινων ή αλουμινίου παλαιάς τεχνολογίας) με τα νέα ενεργειακά συστήματα της ALUMIL συμβάλλοντας δραστικά στην εξοικονόμηση έως και 40% στις δαπάνες θέρμανσης και ηλεκτρισμού, ενώ παράλληλα αυξάνεται η θερμική άνεση στους εσωτερικούς χώρους.

 

Για να μην μένει ο χώρος “ανοικτός”, φροντίζουμε η τοποθέτηση των νέων κουφωμάτων να ολοκληρώνεται εντός μιας ημέρας ή στους εκάστοτε προβλεπόμενους χρόνους.

 

Το κόστος αποξήλωσης των παλαιών κουφωμάτων παρέχεται δωρεάν. Με το πέρας των εργασιών, απομακρύνονται σκόνες και μπάζα (σε χώρο υπόδειξης σας, κατόπιν συνεννόησης) και ο χώρος παραδίδεται καθαρός.

After sales / Service / Επισκευή

Να έχετε πάντα υπόψη πως ο τακτικός έλεγχος και κυρίως η έγκαιρη επέμβαση όπου χρειάζεται, προστατεύει το κούφωμα σε βάθος χρόνου. Γι’ αυτό και από την αρχή της εγκατάστασης των κουφωμάτων  θα σας δώσουμε οδηγίες για την σωστή λειτουργία και τον σωστό περιοδικό καθαρισμό των κουφωμάτων σας.

 

Εάν εντός της περιόδου ισχύος της εγγύησης, τα κουφώματά σας βρεθούν σε μη αποδεκτή κατάσταση για λόγους που δεν οφείλονται στην κακή χρήση τους, θα σας τα επισκευάσουμε χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Η ALUTRUST πληροί όλες τις προϋποθέσεις, τόσο από σύγχρονο εξοπλισμό όσο και από τεχνογνωσία, για να ανήκει στους πιστοποιημένους κατασκευαστές αλουμινίου της εταιρείας ALUMIL Α.Ε.. Τα παραγόμενα κουφώματα αλουμινίου φέρουν τη σήμανση CE ενώ οι παραγωγικές διαδικασίες που ακολουθούνται είναι βάση των ευρωπαϊκών προτύπων. Τηρεί συγκεκριμένες εφαρμογές στην παραλαβή των προϊόντων, στην παραγωγική διαδικασία, καθώς και στην διαδικασία της τοποθέτησης.

 

 • Υψηλή κατασκευαστική γνώση και εμπειρία

 • Σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός

 • Εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό

 • Υλικά και εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας

 • Σχεδιαστική ποικιλία σε μοντέρνες και παραδοσιακές αισθητικές

 • Άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση

 • Εμπρόθεσμη παράδοση

 

Με βάση τις παραπάνω προδιαγραφές η ALUTRUST κατασκευάζει κουφώματα αλουμινίου που καλύπτουν κάθε παραδοσιακή και μοντέρνα τάση και εγγυάται για την αξεπέραστη αντοχή τους σε ασφάλεια, στεγανότητα και εξοικονόμηση ενέργειας.

Γρήγορα, σωστά και υπεύθυνα, πάντα κοντά σας !

ALUTRUST... Δύναμη εμπιστοσύνης !

 

Κατασκευή & Τοποθέτηση

Μετά από επίσκεψη στον χώρο σας, γίνεται εκτίμηση της ζημιάς και στη συνέχεια ενημερώνεστε για τη διαδικασία της επισκευής και το κόστος της εργασίας.

 

Ενδεικτικά μπορούν να γίνουν οι παρακάτω εργασίες:

 • Αντικατάσταση στα ροδάκια συρομένων κουφωμάτων

 • Αντικατάσταση ή επιδιόρθωση, στις κλειδαριές συρομένων κουφωμάτων

 • Αντικατάσταση στους ιμάντες των ρολών, μεντεσέδες και μηχανισμούς ανοιγο-ανακλινομένων κουφωμάτων

 • Αντιμετώπιση κάθε είδους προβλήματος που παρουσιάζεται σε κάθε κατασκευή αλουμινίου, για την αποκατάσταση της λειτουργίας και την εξασφάλιση της οικιακής σας ασφάλειας.

 

Η ALUTRUST μπορεί να αναλάβει την επισκευή των παλιών σας κουφωμάτων αλουμινίου μόνο με ένα τηλεφώνημα, στο 2310 614220.

Συστήματα Αλουμινίου, Κουφώματα αλουμινίου, παράθυρα, πόρτες, παντζούρια, ρολά, σήτες, κουφώματα PVC, κουφώματα Θεσσαλονίκη, alutrust, alumil

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

..ορίζουμε την ποιότητα

στα κουφώματα ALU / uPVC®

SALAMANDER PVC WINDOWS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Τηλ.: 2310614220
Κιν.: 6944479765


kirimlis@otenet.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ

© 2019 by ALUTRUST Συστήματα Κουφωμάτων ALU /uPVC, Θεσσαλονίκη. Supported by FOX creative. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ-ΔΙΩΚΕΤΑΙ η αντιγραφή-αναδημοσίευση κειμένων ή φωτογραφιών.