top of page
ALUTRUST | Συστήματα Αλουμινίου (Κουφώματα) | Πόρτες, Παράθυρα, Ρολά - Παντζούρια, Σήτες | Κουφώματα PVC | Θεσσαλονίκη

Υπηρεσίες

Στην ALUTRUST, μετά από χρόνια παρουσίας στο χώρο του αλουμινίου, έχουμε αποκτήσει την κατάλληλη γνώση και εμπειρία που απαιτείται. Έτσι κατασκευάζουμε αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε όλες τις σειρές της ALUMIL, σε οποιονδήποτε επιθυμητό χρωματισμό και για κάθε είδους εφαρμογές.

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα μας, είναι η γρήγορη ταχύτητα ανταπόκρισης,και το ότι η επαφή γίνεται απ’ ευθείας με τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Από την μελέτη,την κατασκευή και τοποθέτηση, την αντικατάσταση, αλλά και την τεχνική υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Γρήγορα, σωστά και υπεύθυνα, πάντα κοντά σας!

Μελέτη
Αντικατάσταση

Η σωστή μελέτη της παραγγελίας σας είναι βασική προϋπόθεση για μια καλή συνεργασία γι’ αυτό και στην ALUTRUST φροντίζουμε από την αρχή ώστε ο πελάτης να είναι ενήμερος για το τελικό κόστος της κατασκευής, το χρόνο παράδοσης του έργου και φυσικά τα απαραίτητα πιστοποιητικά εγγυήσεων που θα συνοδεύουν τα παραγόμενα προϊόντα.

 

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας και την εξειδίκευση μας, μπορούμε να σας προτείνουμε τις λύσεις που ανταποκρίνονται κατάλληλα στις δομικές απαιτήσεις του χώρου σας, καθοδηγώντας σας σωστά, στην επιλογή του ιδανικού κουφώματος βάση των αναγκών σας.

 

Η πρόταση μας αφορά τον τύπο και το υλικό των κουφωμάτων τα οποία διακρίνονται σε ανοιγόμενα ή συρόμενα, συμβατικά ή θερμοδιακοπτόμενα, ρολά ή παντζούρια,Αλουμινίου(ALU) ή Συνθετικά (uPVC).

Προσπαθούμε πάντα η κάθε εργασία, μικρή ή μεγάλη να ολοκληρώνεται με την απολυτή ικανοποίηση και χαμόγελο σας!

Η ALUTRUST αναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων (ξύλινων ή αλουμινίου παλαιάς τεχνολογίας) με τα νέα ενεργειακά συστήματα της ALUMIL συμβάλλοντας δραστικά στην εξοικονόμηση έως και 40% στις δαπάνες θέρμανσης και ηλεκτρισμού, ενώ παράλληλα αυξάνεται η θερμική άνεση στους εσωτερικούς χώρους.

 

Σεβόμενοι την άνεση σας,για να μην μένει ο χώρος “ανοικτός”, φροντίζουμε η τοποθέτηση των νέων κουφωμάτων να ολοκληρώνεται ταχύτατα, εντός μιας ημέρας ή στους εκάστοτε προβλεπόμενους χρόνους.

 

Κατά την διάρκεια των εργασιών η κάθε θέση εργασίας καθαρίζεται επιμελώς!

Με το πέρας των εργασιών, απομακρύνονται σκόνες και μπάζα (σε χώρο υπόδειξης σας, κατόπιν συνεννόησης) και ο χώρος παραδίδεται καθαρός, έτοιμος για χρήση.

After sales / Service / Επισκευή

Να έχετε πάντα υπόψη πως ο τακτικός έλεγχος και κυρίως η έγκαιρη επέμβαση όπου χρειάζεται, προστατεύει το κούφωμα σε βάθος χρόνου. Γι’ αυτό και από την αρχή της εγκατάστασης των κουφωμάτων  θα σας δώσουμε οδηγίες για την σωστή λειτουργία και τον σωστό περιοδικό καθαρισμό των κουφωμάτων σας.

 

Εάν εντός της περιόδου ισχύος της εγγύησης, τα κουφώματά σας βρεθούν σε μη αποδεκτή κατάσταση για λόγους που δεν οφείλονται στην κακή χρήση τους, θα κάνουμε τις κατάλληλες ενέργειες χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Η ALUTRUST πληροί όλες τις προϋποθέσεις, τόσο από σύγχρονο εξοπλισμό όσο και από τεχνογνωσία και  ανήκει στους πιστοποιημένους κατασκευαστές αλουμινίου της εταιρείας ALUMIL Α.Ε.. Τα παραγόμενα κουφώματα αλουμινίου φέρουν τη σήμανση CE ενώ οι παραγωγικές διαδικασίες που ακολουθούνται είναι βάση των ευρωπαϊκών προτύπων. Τηρεί συγκεκριμένες εφαρμογές στην παραλαβή των προϊόντων, στην παραγωγική διαδικασία, καθώς και στην διαδικασία της τοποθέτησης.

 

 • Υψηλή κατασκευαστική γνώση και εμπειρία

 • Σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός

 • Εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό

 • Υλικά και εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας

 • Σχεδιαστική ποικιλία σε μοντέρνες και παραδοσιακές αισθητικές

 • Άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση

 • Εμπρόθεσμη παράδοση

 

Με βάση τις παραπάνω προδιαγραφές η ALUTRUST κατασκευάζει κουφώματα αλουμινίου που καλύπτουν κάθε παραδοσιακή και μοντέρνα τάση και εγγυάται για την αξεπέραστη αντοχή τους σε ασφάλεια, στεγανότητα και εξοικονόμηση ενέργειας.

ALUTRUST... Δύναμη εμπιστοσύνης !

Γρήγορα, σωστά και υπεύθυνα, πάντα κοντά σας !

 

Κατασκευή & Τοποθέτηση

Μετά από επίσκεψη στον χώρο σας, γίνεται η εκτίμηση της ζημιάς και στη συνέχεια ενημερώνεστε για τη διαδικασία της επισκευής και το κόστος της εργασίας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ταχύτητα και καθαριότητα κατά την διάρκεια της εργασίας!

 

Ενδεικτικά μπορούν να γίνουν οι παρακάτω εργασίες:

 • Αντικατάσταση στα ροδάκια/ράουλα συρόμενων κουφωμάτων

 • Αντικατάσταση ή επιδιόρθωση, στις κλειδαριές συρόμενων κουφωμάτων

 • Αντικατάσταση στους ιμάντες των ρολών, μεντεσέδες και μηχανισμούς ανοιγό-ανακλινόμενων κουφωμάτων

 • Αντιμετώπιση κάθε είδους προβλήματος που παρουσιάζεται σε κουφώματα αλουμινίου (ALU) ή  συνθετικά (uPVC), για την αποκατάσταση της  σωστής λειτουργίας  τους και την εξασφάλιση της οικιακής σας ασφάλειας.

 

Η ALUTRUST αναλαμβάνει την επισκευή των παλιών σας κουφωμάτων ALU / uPVC, καλώντας το 2310 614220.

bottom of page