top of page
Search
  • Writer's pictureΚυριμλίδης Δ.Βασίλειος

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ uPVC, ΡΟΛΑ, ΣΙΤΕΣ κ.α.

Updated: Jan 19, 2021

Αυτό που μας χαρακτηρίζει και μας κάνει να ξεχωρίζουμε από άλλες παρόμοιες επιχειρήσεις είναι η ταχύτητα, η ολοκληρωμένη γνώση, η αγάπη και το «μεράκι» σε κάθε έργο μας μικρό ή μεγάλο, καθώς και η ανώτερη ποιότητα υλικών και προϊόντων που επιλεγούμε και χρησιμοποιούμε (τα προϊόντα μας, συνοδεύονται πάντα από τα σχετικά πιστοποιητικά).


Σε αντίθεση με πολλές άλλες, αντίστοιχες επιχειρήσεις, έχουμε επιλέξει να ΜΗΝ χρησιμοποιούμε φθηνά εισαγόμενα έτοιμα κουφώματα, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται ως τίμημα. Με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια λέμε ΟΧΙ σε φθηνά, χαμηλής ποιότητας, εισαγόμενα έτοιμα κουφώματα. ΟΧΙ σε άλλη μια προδοσία, ένα ακόμα σκύψιμο… Θέλουμε τα χρήματα σας μείνουν στον τόπο μας, σε ανθρώπους με οικογένειες, με αξιοπρεπείς αμοιβές, που χαρούμενα εργάζονται για εσάς!


Μέσα σε ένα ομιχλώδες και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον, ασφαλώς και υπάρχουν κορυφαίες επιχειρήσεις με τεράστιες υποδομές και δυνατότητες, αλλά και πολλές άλλες «μαϊμού», που άπλα υπόσχονται πράγματα που τελικά δεν μπορούν αν ολοκληρώσουν σωστά. Ο πελάτης καλείται να κάνει την επιλογή, που αν γίνει με μοναδικό κριτήριο την τιμή, τελικά καταλήγει να είναι ο μεγάλος χαμένος. Ενημερωθείτε και κρίνετε σωστά λοιπόν!


Ακόμα και μέσα σε δύσκολες για την αγορά καταστάσεις, σχεδιάζοντας καθημερινά την επιχειρησιακή μας δράση, είμαστε εδώ έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε σας ανάγκη, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις νέες συνθήκες SARS-CoV-2.


Κλείνοντας, για την ALUTRUST και εμένα προσωπικά ως ιδιοκτήτης, τα κουφώματα ή άλλα προϊόντα μας, δεν είναι απλά «ένα κούφωμα» όπως ίσως για κάποιους άλλους, αλλά είναι «παιδιά μας», τα αγαπάμε και τα φροντίζουμε για όλη τους τη «ζωή». Για αυτό το λόγο επιλέγουμε πάντα την καλύτερη αρχική ποιότητα, ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό σε όλους μας τους πελάτες, με ένα μεγάλο εύρος τιμών.


ALUTRUST! Γρήγορα, σωστά και υπεύθυνα, πάντα κοντά σας!


Με εκτίμηση,

Κυριμλίδης Βασίλειος - Alutrust Windows.


102 views0 comments
bottom of page