top of page
Search
  • Κυριμλίδης Δ. Βασίλειος

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ / ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ PVC ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ- ALUTRUST.

Updated: Jan 19, 2021


Α. Η χρήση του διαδικτύου, σίγουρα θα σας δείξει πάρα πολλές επιχειρήσεις. Από εκεί και μετά, μπορείτε να δείτε τα σχόλια των πελατών τους, ή ακόμη και να ψάξετε ή να ρωτήσετε για να μάθετε περισσότερα. Να θυμάστε ότι ψάχνετε πρώτα για Ειδικευμένο Τεχνίτη Κουφωμάτων και έπειτα για Πωλητή-Έμπορο-Κομπιουτερά κλπ.

Β. Πρέπει να δείτε κάποια πράγματα από κοντά. Αν ότι είδατε στο διαδίκτυο, υπάρχει και στην πραγματικότητα. Τα τελευταία χρόνια εισάγονται στη Θεσσαλονίκη κουφώματα από Βουλγαρία, Σερβία, Πολωνία, Τουρκία, με χαμηλή τιμή. Χαμηλή φυσικά και η ποιότητα τους, αφού κατασκευάστηκαν με κριτήριο το να είναι φτηνά. Ρωτήστε τον υπεύθυνο, τα πάντα σχετικά με τα προϊόντα σας. Θα πρέπει να είναι όλα ξεκάθαρα στο τέλος.

Γ. Ρωτήστε γνωστούς, φίλους, γείτονες σας , κάποιος θα έβαλε Κουφώματα, Ρολά, Σήτες κλπ σπίτι του. Ρωτήστε για τον προμηθευτή του και αν είναι ευχαριστημένος από προϊόντα-υπηρεσίες.

Δ. Προτιμήστε Προμηθευτή κοντά στο Νομό / Δήμο / Περιοχή σας.

Ε. Μην κοιτάτε μόνο την τιμή. Συνήθως ισχύει ο κανόνας: «Ότι δίνεις παίρνεις».Συγκρίνετε όμοια προϊόντα. Η τελική τιμή των προϊόντων πρέπει να είναι ξεκάθαρη σχετικά με φόρους, τρόπο πληρωμής, επιπλέον εργασίες , χρόνο παράδοσης κλπ. Όλα θα πρέπει να είναι αναλυτικώς καταγεγραμμένα σε σχετικά έντυπα-συμβόλαια παραγγελίας.

ΣΤ. Ακούστε το ένστικτο σας! Συνήθως δεν κάνει λάθος.

1,073 views0 comments
bottom of page